Artikel 1

Alle wettelijke bepalingen inzake de privacy van burgers i.c. cliënten van Present verzuimadvies worden gerespecteerd.

Artikel 2

Alle verkregen informatie over individuele cliënten is vertrouwelijk en zal met inachtneming van hetgeen in de AVG is beschreven worden behandeld.

Artikel 3

Medewerkers van Present verzuimadvies hebben een geheimhoudingsverplichting inzake de persoonsgegevens van cliënten en andere vertrouwelijke informatie.

Artikel 4

De directie van Present verzuimadvies is verantwoordelijk voor een adequate beveiliging van persoonsgegevens.

Artikel 5

Cliënten, c.q. hun gemachtigden, kunnen, na legitimering, hun dossier inzien en, na een daartoe gedaan verzoek, in het bezit komen van een kopie. Bezwaren ten aanzien van de inhoud van het dossier kunnen worden ingediend bij de directie van Present verzuimadvies.

Artikel 6

Bij beëindiging van de met derden gesloten overeenkomsten zullen alle tot de persoon van de cliënt te herleiden gegevens, data en/of resultaten 2 jaar na beëindiging van de dienstverlening worden verwijderd. De gegevens die noodzakelijk zijn voor de wettelijke bewaarplicht worden tien jaar bewaard.

Artikel 7

Cliënten ontvangen voorafgaand aan de te starten dienstverlening door Present verzuimadvies een privacyreglement.

Artikel 8

De door derden verstrekte gegevens over cliënten zijn persoonsgegevens in de zin van de AVG en deze gegevens worden behandeld met inachtneming van wat in deze wet is bepaald.

Artikel 9

De door derden verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor het doel bestemd waarvoor ze zijn overgedragen.

TOP